“De wind kun je niet beïnvloeden, de stand van de zeilen wel”

Niet de realiteit bepaalt de betekenis van ons leven, maar onze reactie op de realiteit. De realiteit is een feit en onze reactie erop is een keuze. De meeste menselijke reacties zijn gewoontegetrouwe automatismen. Door het veranderen van niet functionele automatismen beïnvloeden we de kwaliteit van ons leven. Met 4FIER nuanceer je jouw ‘reactie-motief’ en geef je de realiteit anders betekenis door jouw manier van reageren. De opstap naar jouw geluk!

Het Enige Doel in het Leven is het Ervaren van Geluk

4FIER heeft als doel om de autonomie van mensen en organisaties te herstellen, zelfredzaamheid te bevorderen en bij te dragen aan het herstel van ecologisch evenwicht. De opstap naar jouw geluk!

4FIER Jezelf

Met de 4FIER Zelfmanagement methode motiveer je jezelf om je autonomie te herstellen. Dankzij herstel van autonomie ben je ZELFredzaam. Je kunt ZELFstandig, ZELFbewust, ZELFvertrouwd en ZELFverzekerd jouw leven vormgeven. Of simpel gesteld: een zeker, veilig, vrij en gelukkig leven leiden. 

Potentieel Gezocht!

Door herstel van autonomie heb je de beschikking over jouw volledige potentieel. Dankzij de 4FIER methodiek zet je dit potentieel vanzelfsprekend optimaal in. Om optimale inzet te garanderen rubriceert de 4FIER methode het potentieel als volgt: 

4-vermogens; 8-capaciteiten; en 64-kwaliteiten.

Wie Ben Ik?

Ontdek jezelf met de inzet van de 4FIER zelfmanagement methode. Onderzoek je eigen gedachten, gevoelens en gedragingen en wordt bewust van jouw gewoonten, denkpatronen, behoeften en overtuigingen die daartoe de aanzet vormen. Met dit inzicht en de beschikbaarheid van je volledige potentieel geeft je jezelf de keuzevrijheid om jouw uitdagingen anders te organiseren.

Hoe dan?

In de vorm van een app, trainingen en begeleidingstrajecten levert 4FIER de ‘diagnose apparatuur’, de instructies en een stappenplan hoe je je autonomie herstelt en zelfredzaam wordt. Zodat je vanuit vrije wil opnieuw, vanuit de verbinding met jezelf, de verbinding kunt aan gaan met alles waaraan jij je gebonden hebt.